september 23, 2019

Het seizoen is bijna gedaan!

Terwijl de crossers van de ploeg net aan hun seizoensstart zijn begonnen, is het wegseizoen bijna gedaan. Voor mij en Trine is het bijna tijd voor off season. Ikzelf rijd mijn laatste koers op 5 oktober.

Het is leuk om de crossers van de ploeg zo goed te zien presteren. Het geeft mij extra motivatie om mijn seizoen zo goed mogelijk af te sluiten. Doordat de crossen van de dames nu zo veel worden uitgezonden moet ik hier niets van missen.

Ik kan tot hiertoe terugkijken op een seizoen met ups en downs. Vooral de goede dingen blijven mij bij en hierdoor kan ik tevreden terug kijken. Over een paar weken is het seizoen gedaan en zal ik een rustperiode inlassen. Hier staan rust en quality time met het gezin vanboven op het menu. Daarnaast kan ik dan ook volop voor mijn teamgenotes supporteren.