augustus 12, 2019

Kleine break

Na enkele maanden koersen en trainen gaf mijn lichaam aan dat het tijd was voor een beetje rust. De laatste maand (juni) was het gevoel al minder. Begin juli reed ik nog een meerdaagse wedstrijd met de nationale ploeg maar het ging langs geen kanten meer. Ik kreeg last van ziekte en blessures dus was het hoognodig tijd om even te rusten. Na 2 weken zonder fiets ben ik terug begonnen met rustig trainen en heb ik gisteren mijn eerste wedstrijd terug gereden. Ik was blij dat ik terug kon koersen maar ook een beetje benieuwd naar het gevoel. Bijna een maand zonder competitie is lang maar ik voelde mij beter dan verwacht in koers en daar ben ik al enorm blij om!

Teamstage

Voor mij en Trine komen er nog enkele mooie wedstrijden aan. Onze crossers zullen ondertussen aan hun cross seizoen beginnen en dus hebben we weer iets om naar uit te kijken. Alicia, Anna en Manon hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om hun cross seizoen voor te bereiden en het werkte motiverend om ze zo bezig te zien. Tijdens de wegwedstrijden hebben ze veel mooie dingen laten zien en ik ben ervan overtuigd dat ze een goed cross seizoen zullen hebben.
Ik wens hen heel veel succes en zal voor hen supporteren. Bedankt voor de inzet en de mooie koersen samen!

Coffee ride

De laatste 2 maanden van het wegseizoen zijn ingezet en ik ga nog alles geven om er het beste van te maken. De kleine break die ik nam zal zeker goed zijn geweest om het seizoen op een mooie manier af te sluiten.